Projecten

Aanbouw

Aanbouw aan woonhuis over de gehele breedte van de woning en gedeeltelijk de zijgevel. Gerealiseerd inclusief heiwerk en geïsoleerde betonnen balken fundering. Dakwerk uitgevoerd door D&M Dakwerken.

Dakopbouw

Casco oplevering dakopbouw over gehele oppervlakte woning, inclusief trap, dakkapel aan voorzijde en velux dakramen aan achterzijde.

Renovatie woonhuis

totale renovatie woonhuis met een nieuw pannendak met zinkwerk, renovatie dakkapellen, nieuw dakraam. Achtergevel nieuwe kozijnen. muur doorbraak tussen keuken en woonkamer met een stalen portaal. Vervanging elektra, de aanleg van een nieuw riool, nieuwe cv en mv, nieuwe waterleidingen, nieuwe trap, nieuwe binnenwanden en het herstellen van het bestaande houtwerk, zoals deurenlijsten, architraven en binnendeuren. Herinrichting badkamer ruimte, creatie van inloopdouche.Tot slot voorbereidende werkzaamheden voor de installatie van de nieuwe keuken en het volledig stuken van de woning.

Vervanging gevelvullend kozijn achterzijde

Vervanging gevelvullend kozijn voor openslaande deuren en ramen inclusief HR++ glas, politiekeurmerk sloten en het volledig stuken van de woonkamer.